Prunus ‘Zwarte Bigareau’
Vrucht: Dikke, zwartrode kers met stevig vruchtvlees en een zoete smaak. Pluktijd: Eind juli. Vruchtbaarheid: Goede productie. Bestuiver: Hedelfinger, Schneider Späte.
Vrucht: Dikke, zwartrode kers met stevig vruchtvlees en een zoete smaak. Pluktijd: Eind juli. Vruchtbaarheid: Goede productie. Bestuiver: Hedelfinger, Schneider Späte.
Vrucht: Dikke, donkerrode kers met zoete smaak. Pluktijd: Half juli. Vruchtbaarheid: Goede jaarlijkse opbrengst. Bestuiver: Hedelfinger, Noordkriek, Burlat.
Vrucht: Dikke, donkerrode kersen met zoete smaak. Pluktijd: Juli. Vruchtbaarheid: Goede jaarlijkse opbrengst. Bestuiver: Early Rivers.
Vrucht: Donkerrode kers met vast vruchtvlees en een zoete smaak. Pluktijd: Midden juni. Vruchtbaarheid: Zeer productief. Bestuiver: Hedelfinger, Bigareau Napoléon.
Vrucht: Grote, donkerrode kers met zoete smaak.’Krakend’ vruchtvlees. Pluktijd: Juli. Vruchtbaarheid: Goede jaarlijkse opbrengst. Bestuiver: Noordkriek, Bigareau Napoléon en Early Rivers.
Vrucht: Dikke, donkerrode kersen met zoete smaak. Pluktijd: Midden juni. Vruchtbaarheid: Goede jaarlijkse opbrengst. Bestuiver: Burlat.
Vrucht: Dikke kers met heel zoete smaak. Pluktijd: Midden juli. Vruchtbaarheid: Goede jaarlijkse opbrengst. Bestuiver: Hedelfinger.
Vrucht: Kleine, donkerrode krieken met zure smaak. Pluktijd: Half augustus. Gebruik:Echte ’kriekensmaak’, beste kriek voor opleggen in alcohol. In het Pajottenland gebruikt voor het maken van kriekebier.(Echte Kriek!) Vruchtbaarheid: Goede jaarlijkse productie.
Vrucht: Tamelijk grote, helderrode krieken met zure smaak. Pluktijd: Einde juni. Gebruik: Uitstekende kriek voor gebak, confituur en ander gebruik in de keuken. Vruchtbaarheid: Zeer goede jaarlijkse productie.